Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Run4Rabies 2019. Deze zal plaatsvinden op 27 september! Voor een juiste behandeling van uw inschrijving, dient u het formulier volledig in te vullen.

Er zijn drie routes (3, 5 en 10 km). De 5 en de 10 km worden hardlopend afgelegd. De 3 km kan worden gewandeld.

Vanaf 17.00 is het mogelijk om u aan te melden bij onze aanmeldbalie aan de Yalelaan 1. Om 18.00 wordt er gestart met een gezamenlijke opwarming, waarna om 18.15 de eerste deelnemers van start gaan.

Deelname aan de Run4Rabies kost €7,50 bij inschrijving vóór 1 september en €10,- bij inschrijving na 1 september. De opbrengst komt ten goede aan een mooi project ter verbetering van het welzijn van de hond!

Natuurlijk staat er weer een prijs klaar voor de snelste hardlopers! Dit geldt echter alleen voor de 5 km en de 10 km. Daarnaast zullen ook de snelste honden van de 5 en 10 km een prijs ontvangen!

Ook is het mogelijk om uw hond mee te nemen tijdens de wandel- of hardlooptocht. Deze dient tijdens de gehele route aangelijnd te blijven. Meer informatie over de gang van zaken vindt u op de pagina ‘Praktische informatie’.

Inschrijven is ook op de dag zelf mogelijk bij de aanmeldbalie.

 

Maaltijd 

Na het hardloopevenement wordt er ook een pastamaaltijd verzorgd in de DSK tuin.  De maaltijd kost maar €7,50 en is vegetarisch.

Opgeven hiervoor is helaas niet meer mogelijk.