Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Run4Rabiës 2018. Deze zal plaatsvinden op 28 september! Voor een juiste behandeling van uw inschrijving, dient u het formulier volledig in te vullen.

Er zijn twee routes (5 en 10 km). Beide routes mogen hardlopend worden afgelegd, de 5 kilometer kan ook gewandeld worden.

Vanaf 17.45 is het mogelijk om u aan te melden bij onze aanmeldbalie aan de Yalelaan. Om 18.15 zullen de eerste deelnemers van start gaan.

Deelname aan de Run4Rabiës kost €7,50 voor 1 september en erna €10,-. De opbrengst komt ten goede aan een mooi project ter verbetering van het welzijn van de hond!

Voor de snelste hardlopers staat er een leuke prijs klaar! Ook is het mogelijk om uw hond mee te nemen tijdens de wandel- of hardlooptocht. Deze dient tijdens de gehele route aangelijnd te blijven. Meer informatie over de gang van zaken vindt u op de pagina ‘Praktische informatie’.

LET OP! Inschrijven is ook op de dag zelf mogelijk bij de aanmeldbalie, maar de bbq MOET van tevoren aangegeven worden. Opgeven voor de bbq kan hier. Echter doet u onze organisatie een groot plezier met het van tevoren opgeven.