Verslagen Run4Rabiës eerdere edities

Verslag van Run4Rabies 2018
Dit jaar werd alles weer groot aangepakt! Met wel 74 deelnemers in totaal was het een mooi evenement. Alle deelnemers waren enthousiast en ook de vertegenwoordigers van Tropical Animal Doctors waren aanwezig. We sloten de run af met een heerlijke BBQ.
De gelopen tijden vind je hier.

Verslag van Run4Rabies 2017
In 2017 ging het opgehaalde geld naar All Creatures in Malawi. Ondanks dat het evenement dit jaar iets kleinschaliger plaatsvond dan vorige jaren, waren de deelnemers erg enthousiast en zat de sfeer er goed in! Er zijn wederom mooie hardlooptijden neergezet.

Verslag van Run4Rabies 2016
In 2016 kwam het opgehaalde geld ten goede aan Mission Rabies, een internationale organisatie die zich als doel gesteld heeft om rabiës compleet uitgeroeid te hebben in 2030. Om dit te realiseren lopen er verschillende projecten in de landen waar deze ziekte het meest voorkomt.

Verslag van Run4Rabiës 2015
Op dinsdag 15 september 2015 organiseerde stichting DIO vanuit Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht onze jaarlijkse Run4Rabiës hardloop- en wandelevenement. Het ingezamelde geld ging naar naar de LSPCA (Lilongwe Society for the Protection and Care of Animals) in Malawi waar honden worden gevaccineerd tegen rabiës. Op deze manier kan deze levensbedreigende ziekte bestreden worden bij dier en mens.

Verslag van Run4Rabiës 2014
Op zaterdag 28 september 2013 – ‘World’s Rabiës Day’ – organiseerde stichting DIO vanuit Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht het hardloop- en wandelevenement Run4Rabiës om geld in te zamelen voor een project in Sri Lanka, waar honden worden gevaccineerd tegen rabiës, een levensbedreigende ziekte bij dier en mens!

Er konden twee routes (5 en 10km) hardlopend of wandelend gevolgd worden, met of zonder hond. Voor de snelste drie lopers stond er bij de finish een mooie prijs klaar! Tevens vond er een spectaculaire loterij plaats en waren er verschillende kraampjes voor een hapje en een drankje.

Het evenement was een geweldig succes! In totaal is er bijna €1100,- opgehaald voor het rabiësproject van CanineLifeSupport op Sri Lanka!! Een topprestatie! Dank aan alle deelnemers, donateurs, sponsoren en organisatoren! Op naar volgend jaar!